• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 28 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Cuinat de mongetes blanques.

    Segon plat: Peix fresc amb verdures i patata fregida. Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis a la puttanesca. Ensalada teba de mongetes blanques.

    Segon plat: Frit de tofu. Costellada de porc al forn. Peix fresc a la planxa. Ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya de carn. Crema de verdures. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Frit de sípia. Greixera de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca d’albercoc.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Estofat de pollastre. Ensalada de fruita fresca i fruita seca.

    Segon plat: Estofat de sípia. Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana i patata fregida casolana. Arròs integral amb verdura i ametlles.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc. Crema de verdures. Canelons de carn.

    Segon plat: Mújol amb salsa de tomàtiga i pebres amb patata panadera. Aletes de pollastre fregides amb ensalada i patata. Truita de verdures amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma i patata al forn. Filet de serrà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.