Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 28 novembre 12:00
Fi: Dijous, 28 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Cuinat de mongetes blanques.
Segon plat: Peix fresc amb verdures i patata fregida. Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patata fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis a la puttanesca. Ensalada teba de mongetes blanques.
Segon plat: Frit de tofu. Costellada de porc al forn. Peix fresc a la planxa. Ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Lasanya de carn. Crema de verdures. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Frit de sípia. Greixera de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca d’albercoc.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Estofat de pollastre. Ensalada de fruita fresca i fruita seca.
Segon plat: Estofat de sípia. Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana i patata fregida casolana. Arròs integral amb verdura i ametlles.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Crema de verdures. Canelons de carn.
Segon plat: Mújol amb salsa de tomàtiga i pebres amb patata panadera. Aletes de pollastre fregides amb ensalada i patata. Truita de verdures amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Fideus secs amb carn. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma i patata al forn. Filet de serrà a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-