• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 27 novembre 12:00
    Fi: Dimecres, 27 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdures. Lluç al forn amb patates.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Patates a la riojana. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Estofat de vedella. Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida. Minestra de verdures amb ou bullit.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb fruita seca.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut. Cuinat de ciurons amb espinacs. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida. Mongetes verdes saltades amb tofu i puré de patata. Indiot al forn amb arròs o patata bullida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Arròs brut. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Lluç en salsa verda amb patata bullida i pèsols. Espinacs gratinats amb arròs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet d’orada a la planxa amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.