Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 27 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 27 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.
Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdures. Lluç al forn amb patates.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Patates a la riojana. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Estofat de vedella. Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida. Minestra de verdures amb ou bullit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb fruita seca.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut. Cuinat de ciurons amb espinacs. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida. Mongetes verdes saltades amb tofu i puré de patata. Indiot al forn amb arròs o patata bullida.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Arròs brut. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Lluç en salsa verda amb patata bullida i pèsols. Espinacs gratinats amb arròs.
Son Lledó
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet d’orada a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-