• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 22 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de bacallà. Ciurons ofegats amb verdures.

    Segon plat: Indiot teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures teriyaki amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Búrgul amb verdures. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Salmorejo (veg). Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Canelons de bròquil i brossat. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pera.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdures. Cuinat de mongetes vermelles amb xoriço. Espaguetis integrals amb tonyina.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Llom amb pebre bo amb arròs bullit. Espinacs saltats amb alls tendres i patata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb arròs. Truita de patata amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs brut. Ous gratinats al forn amb espinacs

    Segon plat: Pastís de carn amb puré patata. Filet de lluç a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.