• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 21 novembre 12:00
    Fi: Dijous, 21 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb salsa mediterrània.

    Segon plat: Peix fresc amb verdures. Conill amb tomàtiga i patata fregida. Verdures gratinades.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Crema de carabassó.

    Segon plat: Truita de verdures. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Sopes de matances. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Verdura arrebossada amb maionesa de pistatxo.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de cítrics amb cuixot salat. Fideus guisats amb bolets i pollastre. Crema de llegums.

    Segon plat: Lluç a la gallega. Frit de xot. Carxofes bullides amb cuscús.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Escudella fresca. Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Estofat de sípia.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb minestra i patata. Cuixetes de pollastre amb llimona amb patata al forn. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegum. Pasta amb pesto. Ensalada amb gambes, porros i salsa tai xili amb sèsam.

    Segon plat: Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i arròs. Mussola a la planxa amb verdures bullides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.