• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 19 novembre 12:00
    Fi: Dimarts, 19 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de verdures. Arròs a la milanesa.

    Segon plat: Peix al forn amb verdures. Pollastre, verdures i patates al forn. Verdures, tofu i patates al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis amb fruits de la mar. Crema de verdures.

    Segon plat: Mongetes tendres amb salsa de tomàtiga. Costellada al forn. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Endívies gratinades amb formatge. Ensalada verda.

    Segon plat: Aguiat de rap. Pastís de carn amb puré de patata. Samfaina de verdures amb ou. 

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de músic.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de carn. Crema de xampinyons. Sopa de fideus i verdura. 

    Segon plat: Aletes de pollastre amb ensalada i patata bullida. Minestra de verdura amb seitan. Sardines a la planxa amb patata bullida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopa de verdures amb fideus. Ensalada de llenties. Risotto de pollastre i espinacs.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs bullit. Orada al forn amb patata bullida i ensalada. Carabassons farcits de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada russa. Llenties.

    Segon plat: Garró al forn amb patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.