Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 19 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 19 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de verdures. Arròs a la milanesa.
Segon plat: Peix al forn amb verdures. Pollastre, verdures i patates al forn. Verdures, tofu i patates al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis amb fruits de la mar. Crema de verdures.
Segon plat: Mongetes tendres amb salsa de tomàtiga. Costellada al forn. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Endívies gratinades amb formatge. Ensalada verda.
Segon plat: Aguiat de rap. Pastís de carn amb puré de patata. Samfaina de verdures amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de músic.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de carn. Crema de xampinyons. Sopa de fideus i verdura.
Segon plat: Aletes de pollastre amb ensalada i patata bullida. Minestra de verdura amb seitan. Sardines a la planxa amb patata bullida.
Ramon Llull
Primer plat: Sopa de verdures amb fideus. Ensalada de llenties. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs bullit. Orada al forn amb patata bullida i ensalada. Carabassons farcits de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada russa. Llenties.
Segon plat: Garró al forn amb patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-