Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 18 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 18 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Greixera de verdures. Sopa minestrone amb mongetes vermelles.
Segon plat: Frit de verdures i tofu. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegana. Ciurons estofats.
Segon plat: Verdura saltada a l’estil xinès. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mongetes verdes saltades amb embotit. Wok d’arròs integral amb verdures. Ensalada caprese.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb patata bullida. Mussola a la planxa amb ensalada. Pastís de patata i esclata-sangs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb melicotó.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Estofat de vedella. Ensalada verda.
Segon plat: Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Tabule. Garró en la salsa amb patata fregida.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de ciurons amb xoriço i verdures. Canelons d’espinacs. Crema de carabassó.
Segon plat: Cap-roig al forn amb salsa de xampinyons i patata. Garró en la salsa amb patata fregida. Verdures saltades amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Arròs saltat amb pollastre al curri. Carabassa al forn amb nous, cirerols i formatge de cabra.
Segon plat: Aguiat de rap. Escalopa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-