Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 15 novembre 12:00
Fi: Divendres, 15 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada mixta. Aguiat de verdures i olives. Ensalada de fruita.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Colflori gratinada. Carn de llom amb tomàtiga.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Ensalada de cuscús amb salsitxes de pollastre.
Segon plat: Guàtleres a la planxa amb pebres torrats. Filet de serrà al forn amb patata i ceba. Verdures gratinades.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada caprese. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata. Colflori gratinada.
Son Lledó
Primer plat: Greixera de faves. Ensalada amb formatge mallorquí i confitura de codony.
Segon plat: Frit de marisc. Rellom de porc a la planxa amb salsa de rocafort i arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-