• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 14 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons amb arròs. Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Sopa de pollastre.

    Segon plat: Saltat de verdures, bolets i seitan. Molls amb llimona amb patata panadera. Pollastre a la jardinera.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cuinat de llenties. Macarrons a la bolonyesa.

    Segon plat: Canelons d’espinacs. Peix fresc a la planxa amb ensalada. Frit de llom.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fabada asturiana. Patates gratinades amb bacó. Ensalada d’espinacs, cogombre, tomàtiga i formatge de cabra.

    Segon plat: Llampuga amb pebres i patates. Vedella amb soia i arròs integral. Fajitas de verdures amb formatge feta.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb figues seques

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de tonyina. Cuinat de ciurons amb verdures. Crema de xampinyons. 

    Segon plat: Coes de rap a la marinera amb arròs. Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga i patata. Hamburguesa de verdures amb ensalada i patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta a la carbonara. Sopes

    Segon plat: Rajada amb pebres vermells. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.