Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 13 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 13 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons d’espinacs. Pollastre saltat amb verdures. Ensalada variada.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i cuscús. Salmó a la planxa amb minestra de verdura. Conill amb ceba i patata al forn.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ciurons estofats.
Segon plat: Wok de tallarines amb verdura. Llom de porc Stroganoff amb arròs. Salmó a la planxa.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs brut. Tallarines a la carbonara. Ensalada teba de sípia.
Segon plat: Garró al forn amb puré de patata. Lluç a la planxa amb patata bullida i mongetes a la planxa. Albergínies a la italiana (veg.).
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís fred de formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Mongetes vermelles a l’estil mexicà. Estofat de vedella.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Emperador a la planxa amb patata i ensalada. Mongetes verdes amb salsa de tomàtiga i arròs.
Son Lledó
Primer plat: Paella de bacallà. Crema de llegums.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb puré de patata. Verat a la planxa amb minestra.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-