• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 12 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Mongetes blanques amb bolets. Pasta de colors amb salsa de salmó. Crema de verdures.

    Segon plat: Pit d’indiot amb samfaina. Pastís de verdures amb patates fregides casolanes. Calamars a l’andalusa amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Crema de verdures.

    Segon plat: Truita camperola amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb patata bullida. Pollastre amb ceba i patates.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats. Rotlles de cuixot i ensalada russa. Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segon plat: Frit de matances. Calamarins amb la tinta i arròs llarg. Xampinyons farcits de verdura i gratinats amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de la padrina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de pastanaga. Ensalada de patata. Risotto de gambes i xampinyons.

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata i ensalada. Bacallà amb allioli i patata al forn. Mussaca de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de llenties. Ous remenats amb xampinyons.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Fricandó de vedella amb esclata-sangs i arròs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.