• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 11 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la marinera. Llenties saltades amb xampinyons. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Tombet amb ou a la planxa o sense. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Costella al forn amb verdures.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de llegums. Quinoa amb verdura saltada.

    Segon plat: Hamburguesa d’espinacs amb patates. Sípia amb salsa amb patata bullida.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Crema de porros (sense nata). Ensalada amb pinya, cranc, olives negres i maionesa.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides. Aguiat de llissa amb patates i pèsols. Samfaina de verdures amb ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada Cèsar. Espaguetis a la bolonyesa.

    Segon plat: Llom amb mostassa amb arròs bullit. Truita de verdures amb ensalada. Salmó al forn amb verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Colflori amb beixamel. Fideus de caseta.

    Segon plat: Escaldums de pollastre. Aladrocs fregits amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.