Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 11 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 11 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la marinera. Llenties saltades amb xampinyons. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Tombet amb ou a la planxa o sense. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Costella al forn amb verdures.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de llegums. Quinoa amb verdura saltada.
Segon plat: Hamburguesa d’espinacs amb patates. Sípia amb salsa amb patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Crema de porros (sense nata). Ensalada amb pinya, cranc, olives negres i maionesa.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides. Aguiat de llissa amb patates i pèsols. Samfaina de verdures amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada Cèsar. Espaguetis a la bolonyesa.
Segon plat: Llom amb mostassa amb arròs bullit. Truita de verdures amb ensalada. Salmó al forn amb verdures.
Son Lledó
Primer plat: Colflori amb beixamel. Fideus de caseta.
Segon plat: Escaldums de pollastre. Aladrocs fregits amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-