Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 08 novembre 12:00
Fi: Divendres, 08 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Mussaca de verdura. Crema de porros.
Segon plat: Peix del dia i patata bullida. Truita de patata i ensalada. Indiot rostit amb puré de patata.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Sopes mallorquines. Llenties estofades veganes.
Segon plat: Espinacs a la crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Costella de porc torrada i tombet. Sardines cuites al forn amb trempó. Gratinat de carabassó i tomàtiga amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de maduixes amb nata.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegum.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Hamburguesa de verdura i seitan amb ensalada i patata. Bistec de llom i ou a la planxa amb ensalada o patata.
Son Lledó
Primer plat: Arròs a la cubana. Mongetes verdes saltades amb bacó.
Segon plat: Truita de patata amb trempó. Pollastre a la Coca-cola amb patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-