• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 08 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Mussaca de verdura. Crema de porros.

    Segon plat: Peix del dia i patata bullida. Truita de patata i ensalada. Indiot rostit amb puré de patata.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Sopes mallorquines. Llenties estofades veganes.

    Segon plat: Espinacs a la crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ous farcits vegetarians. 

    Segon plat: Costella de porc torrada i tombet. Sardines cuites al forn amb trempó. Gratinat de carabassó i tomàtiga amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de maduixes amb nata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegum.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Hamburguesa de verdura i seitan amb ensalada i patata. Bistec de llom i ou a la planxa amb ensalada o patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Mongetes verdes saltades amb bacó.

    Segon plat: Truita de patata amb trempó. Pollastre a la Coca-cola amb patates. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.