• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 07 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis integrals amb verdura. Cuinat de ciurons amb xoriço. Estofat de carn de porc amb patates.

    Segon plat: Pollastre rostit amb patata cuita al forn. Verdura saltada amb fruita seca i quinoa. Calamars al vi blanc amb patata bullida.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis a la puttanesca. Ensalada tèbia de mongeta blanca.

    Segon plat: Frit mallorquí de tofu. Costellada de porc rostida. Peix fresc a la planxa. Ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Pasta amb colflori i avellanes. Amanida de bacó amb crostons, mostassa i mel.

    Segon plat: Cua de bou estofada i puré de patata. Emperador torrat i minestra. Espinacs a la crema.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pera amb nous.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Arròs brut. Ensalada d´hèlixs.

    Segon plat: Pica-pica de calamar. Pollastre amb ametlles i cuscús. Truita d’espinacs amb ensalada i patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb cloïsses. Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segon plat: Galtes al vi amb patata. Sardines torrades amb verdura saltada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.