• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 06 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de tallarines i verdura. Sopa de carabassa. Ensalada tropical.

    Segon plat: Bacallà amb salsa de tomàtiga i pebres. Croquetes de pollastre amb amanida i patates fregides casolanes. Pilotes d’arròs i verdura amb salsa de tomàtiga i patata.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdura. Lluç al forn amb patates.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideuada de verdura. Patates farcides de pernil i formatge. Ensalada amb cranc i gambes.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb col llombarda i mantega. Aladrocs fregits i amanida. Verdura bullida amb ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de poma amb ametlla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassa. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Espinacs gratinats amb base d’arròs. Conill amb ceba i patata fregida. Salmó torrat amb patata bullida.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Crema d’espàrecs. 

    Segon plat: Llom torrat amb salsa pebre i puré de patata. Calamarins fregits amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.