Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 06 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de tallarines i verdura. Sopa de carabassa. Ensalada tropical.
Segon plat: Bacallà amb salsa de tomàtiga i pebres. Croquetes de pollastre amb amanida i patates fregides casolanes. Pilotes d’arròs i verdura amb salsa de tomàtiga i patata.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.
Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdura. Lluç al forn amb patates.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideuada de verdura. Patates farcides de pernil i formatge. Ensalada amb cranc i gambes.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb col llombarda i mantega. Aladrocs fregits i amanida. Verdura bullida amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de poma amb ametlla.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassa. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Espinacs gratinats amb base d’arròs. Conill amb ceba i patata fregida. Salmó torrat amb patata bullida.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Crema d’espàrecs.
Segon plat: Llom torrat amb salsa pebre i puré de patata. Calamarins fregits amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-