Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 05 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de llegum i verdura. Saltat de bolets i espàrecs i alls tendres.
Segon plat: Hamburguesa de verdura amb puré de patata. Pilotes casolanes a la jardinera amb patates fregides casolanes. Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de carabassó. Arròs a la cubana amb ou estrellat.
Segon plat: Albergínies gratinades amb parmesà. Pollastre rostit amb verdura. Peix fresc a la planxa. Ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Pasta amb salsa de quatre formatges. Ensalada reial.
Segon plat: Llom al forn amb herbes i arròs. Salmó a la planxa amb verdura saltada. Ous remenats amb xampinyons.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de mousse de maduixa.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa carbonara. Ensalada de formatge tendre, nous i mel. Ciurons amb espinacs i bacallà.
Segon plat: Filet de lluç al forn amb verdura. Llom amb salsa de tomàtiga i arròs bullit. Carabassons farcits de verdura.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs ( veg.). Ensalada de tomàtiga amb mostassa de Dijon.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Filet de perca torrat amb patata i verdura bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-