• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 05 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de llegum i verdura. Saltat de bolets i espàrecs i alls tendres.

    Segon plat: Hamburguesa de verdura amb puré de patata. Pilotes casolanes a la jardinera amb patates fregides casolanes. Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de carabassó. Arròs a la cubana amb ou estrellat.

    Segon plat: Albergínies gratinades amb parmesà. Pollastre rostit amb verdura. Peix fresc a la planxa. Ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Pasta amb salsa de quatre formatges. Ensalada reial.

    Segon plat: Llom al forn amb herbes i arròs. Salmó a la planxa amb verdura saltada. Ous remenats amb xampinyons.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de mousse de maduixa.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa carbonara. Ensalada de formatge tendre, nous i mel. Ciurons amb espinacs i bacallà.

    Segon plat: Filet de lluç al forn amb verdura. Llom amb salsa de tomàtiga i arròs bullit. Carabassons farcits de verdura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs ( veg.). Ensalada de tomàtiga amb mostassa de Dijon.

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Filet de perca torrat amb patata i verdura bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.