• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 04 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de mongetes blanques amb verdura. Amanida de tonyina.

    Segon plat: Llom a la planxa amb salsa al pebre bo i arròs bullit. Carxofes saltades amb seitan. Estofat de sípia.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cigrons cuinats vegans. Wok de verdura amb fideus d’arròs.

    Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Calamar a la planxa. Ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de verdura. Ensalada mixta.

    Segon plat: Frit de verdura. Aguiat d’indiot. Tonyina a la planxa amb bròquil, pastanaga i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongeta blanca amb xoriço i costella. Crema de carabassó. Risotto de pollastre i espinacs.

    Segon plat: Braó i patata rostits. Llobarro al forn amb patata bullida i amanida. Mongeta verda saltada amb tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb salsa de quatre formatges. Pancuit.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de curri, pinya i arròs. Raoles de carabassó i formatge amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.