Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 04 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 04 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de mongetes blanques amb verdura. Amanida de tonyina.
Segon plat: Llom a la planxa amb salsa al pebre bo i arròs bullit. Carxofes saltades amb seitan. Estofat de sípia.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Cigrons cuinats vegans. Wok de verdura amb fideus d’arròs.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Calamar a la planxa. Ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de verdura. Ensalada mixta.
Segon plat: Frit de verdura. Aguiat d’indiot. Tonyina a la planxa amb bròquil, pastanaga i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de mongeta blanca amb xoriço i costella. Crema de carabassó. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Braó i patata rostits. Llobarro al forn amb patata bullida i amanida. Mongeta verda saltada amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb salsa de quatre formatges. Pancuit.
Segon plat: Pollastre amb salsa de curri, pinya i arròs. Raoles de carabassó i formatge amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-