• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 31 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de mongetes blanques. Lasanya de carn.

    Segon plat: Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de ciurons. Sopa de pollastre amb fideus. Bolets i xampinyons remenats amb ou pasteuritzat.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo amb arròs bullit. Sardines a la planxa amb patata bullida. Verdures de temporada amb cuscús i fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideus xinesos amb brots de soia. Ensalada Califòrnia.

    Segon plat: Tombet amb ou fregit. Cuixetes de pollastre al forn. Peix fresc a la planxa amb patata al vapor.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo blanc. Ensalada teba de pasta amb sípia.

    Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Carabassons farcits de tonyina amb patata bullida. Hortalisses a la provençal.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs negre. Sopa de verdures amb fideus. Crema de llegums. 

    Segon plat: Truita de patata amb ensalada. Bacallà amb salsa de tomàtiga i pebres. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de soia verda amb verdures. Rotlles de cuixot i formatge San Millán.

    Segon plat: Hamburguesa casolana amb ceba i patates. Lasanya d'espinacs

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.