Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 30 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 30 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom rostit amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fabada asturiana. Crema de colflori i carabassó. Canelons de carn.
Segon plat: Llom de porc amb tomàtiga i patates fregides casolanes. Calamar a la planxa amb patata bullida i ensalada. Arròs integral saltat amb verdures i tofu a la planxa.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada amb tonyina i ou.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb puré de patates. Wok de verdures amb tallarines. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Lasanya d espinacs. Crema de porros. Ciurons trempats amb tonyina.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates. Llenguado a la planxa amb patata bullida i pastanaga. Verdura bullida amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de xampinyons. Llenties ecològiques amb verdura i xoriço. Arròs a la cubana amb ou a la planxa.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb llimona amb patata al forn. Cap-roig al forn amb salsa de xampinyons i patata panadera. Frit de fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Ous remenats amb tomàtiga.
Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Estofat de vedella.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-