• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 30 octubre 12:00
    Fi: Dimecres, 30 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom rostit amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fabada asturiana. Crema de colflori i carabassó. Canelons de carn.

    Segon plat: Llom de porc amb tomàtiga i patates fregides casolanes. Calamar a la planxa amb patata bullida i ensalada. Arròs integral saltat amb verdures i tofu a la planxa.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada amb tonyina i ou.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb puré de patates. Wok de verdures amb tallarines. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya d espinacs. Crema de porros. Ciurons trempats amb tonyina.

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates. Llenguado a la planxa amb patata bullida i pastanaga. Verdura bullida amb ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de xampinyons. Llenties ecològiques amb verdura i xoriço. Arròs a la cubana amb ou a la planxa.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb llimona amb patata al forn. Cap-roig al forn amb salsa de xampinyons i patata panadera. Frit de fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Ous remenats amb tomàtiga.

    Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Estofat de vedella.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.