Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 29 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 29 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Crema freda de fruita, iogurt i herba-sana.
Segon plat: Croquetes d’espinacs o de pollastre amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs i ciurons saltats. Macarrons a la carbonara. Ensalada verda.
Segon plat: Braó en la salsa amb patata al forn. Pilotes de verdura amb tofu. Molls al forn amb patata panadera i verdura.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Truita de verdura amb ensalada. Llom de porc rostit. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca. Arròs a la milanesa. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de patata. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Estofat de vedella. Espaguetis integrals saltats amb verdures. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Galtes amb salsa de tomàtiga casolana i patata bullida/fregida. Calamar amb ceba i arròs bullit. Espinacs gratinats amb base de patata.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons amb trempó. Patates a la riojana.
Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada. Frit mallorquí.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-