• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 28 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideus d’arròs saltats amb verdura. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita de verdures amb ensalada. Bacallà al forn amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de pastanaga. Llenties estofades amb verdura i costella. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Frit mallorquí de xot. Salmó a la planxa amb minestra de verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga casolana i patata bullida.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de ciurons amb vinagreta de tomàtiga. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Lasanya de verdures. Calamar a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Patates a la riojana. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Filet de lluç a la planxa amb ceba cruixent. Albergínies a la italiana.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongetes vermelles amb costella i xoriço. Crema de pastanaga. Canelons de carn.

    Segon plat: Llom amb pebre bo amb arròs bullit. Filet de lluç al forn amb verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i patata bullida.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Crema de carabassa

    Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Filet d’orada a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.