• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 25 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de bacallà. Hummus amb remolatxa i bastonets de verdura.

    Segon plat: Indiot teriyaki i patata al forn. Ou i verdura teriyaki i patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdura. Mongetes blanques saltades amb pernil. Amanida de fruita fresca i fruita seca.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i amanida. Pit de pollastre amb salsa al pebre bo i puré de patata o arròs integral. Broquetes de verdura i arròs integral i xampinyons.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta. Vichyssoise.

    Segon plat: Remenat d’espinacs. Pit d’indiot a la planxa i patates fregides. Salmó a la planxa.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo. Ensalada russa.

    Segon plat: Frit de porc. Filet de lluç amb salsa de musclos i puré de pèsols. Colflori i bròquil gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Amanida de tonyina. Crema de llegum.

    Segon plat: Peix del dia amb amanida i patata bullida. Pit de pollastre al curri i arròs. Cous-cous amb verdura i ciurons.