• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 24 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb trempó i pesto.

    Segon plat: Conill amb tomàtiga i patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdura. Verdura gratinada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Bròquil i colflori amb quinoa saltada. Tallarines amb salmó. Crema de carabassa ecològica.

    Segon plat: Conill amb ceba i patata al forn. Pica-pica de calamar. Pilotes de verdura i quinoa.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Albergínies a la parmesana. Pilotes amb salsa. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegeterians). Pasta amb llagostins, espàrrecs i cirerols. Ensalada de pollastre amb pinya (salsa rosa).

    Segon plat: Llom a la planxa amb salsa rocafort i arròs. Bacallà a la Biscaïna. Púding de verdura i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis amb salsa bolonyesa. Sopes mallorquines. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Costella al forn i patata fornera. Truita d’espinacs i amanida.