• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 22 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada caprese. Llenties amb fruita fresca i seca.

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdura i patates al forn. Peix fresc a la planxa amb verdura. Frit de verdura i tofu.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Xampinyons amb alls. Lasanya d’espinacs i tonyina. Estofat de pollastre.

    Segon plat: Lluç amb salsa de mostassa i patata. Minestra de verdura amb patata bullida. Pollastre amb pinya i mel i patates fregides casolanes.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de patata. Arròs integral amb curri.

    Segon plat: Truita camperola amb ensalada. Costellada a la barbacoa. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Aguiat de sèpia amb faves i sobrassada. Pasta amb pesto. Tomàtigues farcides de cous-cous i verdura.

    Segon plat: Escalopa amb amanida. Filet de llisa a la planxa amb patata bullida i bròquil. Ous remanats amb tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca caputxina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Hèlixs de verdures amb salmó i gambes. Aguiat de pollastre amb patata. Crema de carabassa ecològica.

    Segon plat: Rap amb salsa marinera. Redó de llom al forn amb puré de patata. Hamburguesa de verdura i tofu amb amanida i arròs integral.