• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 21 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada russa. Ensalada d’espinacs, formatge feta i panses.

    Segon plat: Verdura amb tofu i patates al forn. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Bledes amb patates a la basca. Cuinat de mongetes blanques amb xoriço.

    Segon plat: Sopes mallorquines. Bacallà a la gallega. Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de llenties. Quinoa amb panses i nous.

    Segon plat: Canelons d’espinacs. Calamar a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Wok de fideus d’arròs integral amb verdures. Fideus de veremar. Amanida de llenties amb cogombre, pebres de colors, tomàtiga i julivert.

    Segon plat: Hambugueses de pollastre amb xampinyons i ceba. Calamar a l’andalusa amb amanida. Albergínies farcides de verdura i formatge de cabra.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural Púding. Pastís de músic.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de xampinyons i gambes. Llenties amb verdura i xoriço. Amanida variada.

    Segon plat: Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga i patata. Sardines a la planxa amb patata bullida i amanida. Carxofes saltades amb seitan.