Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 21 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 21 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada russa. Ensalada d’espinacs, formatge feta i panses.
Segon plat: Verdura amb tofu i patates al forn. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Bledes amb patates a la basca. Cuinat de mongetes blanques amb xoriço.
Segon plat: Sopes mallorquines. Bacallà a la gallega. Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de llenties. Quinoa amb panses i nous.
Segon plat: Canelons d’espinacs. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Wok de fideus d’arròs integral amb verdures. Fideus de veremar. Amanida de llenties amb cogombre, pebres de colors, tomàtiga i julivert.
Segon plat: Hambugueses de pollastre amb xampinyons i ceba. Calamar a l’andalusa amb amanida. Albergínies farcides de verdura i formatge de cabra.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural Púding. Pastís de músic.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de xampinyons i gambes. Llenties amb verdura i xoriço. Amanida variada.
Segon plat: Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga i patata. Sardines a la planxa amb patata bullida i amanida. Carxofes saltades amb seitan.
-