Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 18 octubre 12:00
Fi: Divendres, 18 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Entrecot de vedella amb verdura i patates fregides. Pizza de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada teba de ciurons. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Carabassó farcit de verdures amb patata bullida. Llom de porc amb pebre verd amb arròs.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo. Ensalada de carxofa i anxoves.
Segon plat: Frit. Emperador a la planxa amb patata bullida i bròquil. Albergínies a la italiana (veg.).
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pera.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Crema de carabassó. Mongetes verdes saltades amb cuixot salat.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i minestra. Costella de porc al forn amb patata al forn. Carxofes saltades amb ceba.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i orenga. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb verdures i patata bullida. Hamburguesa de bròcoli. Bistec de vedella a la planxa amb patata i ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa.
Segon plat: Raoles de peix amb ensalada. Cuixes de pollastre amb taronja amb patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-