Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 14 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 14 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de mongetes vermelles. Salmorejo.
Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Sípia a la mallorquina.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó de ciurons. Ensalada murciana.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Hamburguesa d’espinacs amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fava parada. Arròs amb samfaina. Ensalada amb fruita seca, poma i mel.
Segon plat: Carn amb salsa de cinc espècies amb patates. Filet de perca a la planxa amb patata bullida i pastanaguetes. Truita de patata amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de coco.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Llenties estofades amb verdura. Ensalada tropical.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata fregida casolana. Calamars a l’andalusa casolans. Espinacs gratinats amb patata panadera i fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Lasanya casolana. Ensalada variada amb espàrecs. Crema de carabassó.
Segon plat: Garró al forn amb patata al forn. Bacallà a la mallorquina. Pilotes de verdures amb arròs.
Son Lledó
Primer plat: Pasta integral vegetariana. Fabada asturiana.
Segon plat: Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i arròs.Emperador a la planxa amb patata i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-