• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 11 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Hummus amb crudités. Arròs melós de calamar.

    Segon plat: Indiot amb curri amb patata bullida. Verdures amb curri amb ou bullit.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada amb quinoa. Meló amb cuixot.

    Segon plat: Ensalada de patates amb mongetes blanques. Pollastre amb curri amb arròs.

    Postres: Iogurt natural. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada amb formatge de cabra i mel.

    Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa amb patata al forn. Tonyina a la planxa amb ensalada. Graellada de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de colflori i formatge de cabra.Pasta amb salsa de paté.

    Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Pit de pollastre a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Ensalada de vegetals. Crema de ciurons.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo amb arròs bullit. Verdures de temporada saltades amb tofu i cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Fruita seca. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Llom amb pebre bo amb arròs integral. Colflori gratinada amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps ecològica. Iogurt natural ecològic. Flam casolà. Fruita seca. Púding.