Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 11 octubre 12:00
Fi: Divendres, 11 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Hummus amb crudités. Arròs melós de calamar.
Segon plat: Indiot amb curri amb patata bullida. Verdures amb curri amb ou bullit.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada amb quinoa. Meló amb cuixot.
Segon plat: Ensalada de patates amb mongetes blanques. Pollastre amb curri amb arròs.
Postres: Iogurt natural. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa amb patata al forn. Tonyina a la planxa amb ensalada. Graellada de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Son Lledó
Primer plat: Crema de colflori i formatge de cabra.Pasta amb salsa de paté.
Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Pit de pollastre a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Ensalada de vegetals. Crema de ciurons.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo amb arròs bullit. Verdures de temporada saltades amb tofu i cuscús.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Fruita seca. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Llom amb pebre bo amb arròs integral. Colflori gratinada amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps ecològica. Iogurt natural ecològic. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-