Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 09 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 09 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom amb samfaina. Samfaina amb ou.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Ensalada teba de mongetes.
Segon plat: Ensalada especiada amb ou.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideus secs amb sípia. Patates gratinades amb bacó al forn. Ensalada caprese.
Segon plat: Vedella amb ceba i puré de carabassa. Rajada amb pebres. Cassola de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Ajoblanco amb olives negres.
Segon plat: Lluç a la planxa amb verdura bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Ous remenats amb bolets i alls tendres. Estofat de pollastre.
Segon plat: Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana i patata. Salmó a la planxa amb ensalada. Garró en la salsa amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Sopes de verdures. Trempó amb tonyina o sense.
Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada. Carabassons farcits de verdures. Ossobuco en salsa amb arròs bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-