• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 09 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom amb samfaina. Samfaina amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada teba de mongetes.

    Segon plat: Ensalada especiada amb ou. 

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideus secs amb sípia. Patates gratinades amb bacó al forn. Ensalada caprese.

    Segon plat: Vedella amb ceba i puré de carabassa. Rajada amb pebres. Cassola de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Ajoblanco amb olives negres.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb verdura bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural.

     

    Gaspar M. de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ous remenats amb bolets i alls tendres. Estofat de pollastre.

    Segon plat: Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana i patata. Salmó a la planxa amb ensalada. Garró en la salsa amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Sopes de verdures. Trempó amb tonyina o sense.

    Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada. Carabassons farcits de verdures. Ossobuco en salsa amb arròs bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.