Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 08 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 08 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Wok de pollastre amb tallarines.
Segon plat: Pilotes, de llenties o de carn, a la jardinera amb patata fregida. Peix fresc a la planxa amb verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó de ciurons. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Lasanya de verdures amb soia texturitzada. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Sopes (sense carn). Crema de llegums. Ensalada de llom amb sobrassada i mel.
Segon plat: Aletes de pollastre al forn amb ensalada i patates. Raoles de peix amb ensalada. Tombet amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb panses.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada Cèsar. Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn.
Segon plat: Stroganoff de vedella amb arròs basmati. Nius d'anfós al forn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Arròs tres delícies. Llenties ecològiques amb xampinyons saltats. Crema de verdures amb crostons.
Segon plat: Espinacs gratinats amb fruita seca. Mussola a la planxa amb patata bullida i minestra. Indiot al forn amb puré de patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Fruita seca. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de ciurons amb espinacs i bacallà. Crema de porros. Ensalada verda amb panses i fruita seca.
Segon plat: Cuixes de pollastre amb llimona amb patata al forn. Coes de rap a la marinera amb patata bullida. Bolets i xampinyons saltats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Fruita seca. Flam casolà. Púding.
-