Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 07 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 07 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada fresca de patata. Ensalada de llenties.
Segon plat: Wrap de verdures, fruita i formatge. Salmó a la planxa amb verdures saltades.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Quiche de porros. Ensalada de pasta.
Segon plat: Arròs integral amb verdures. Sípia amb salsa amb patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb nata, gambes i carn picada. Pebres del piquillo farcits de tonyina i ou.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida. Espinacs amb crema.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegums. Ensalada d'arròs.
Segon plat: Lasanya de pollastre i xampinyons. Rap amb verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
Gaspar M. de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Cuinat de ciurons amb espinacs i bacallà. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Calamar a la planxa amb patata bullida i ensalada. Colflori gratinada amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps ecològica. Iogurt natural ecològic. Fruita seca. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Wok de tallarines amb pollastre i verdures. Ensalada de fruita. Aguiat de costella.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i patata o ensalada. Lluç al forn amb verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps ecològica. Iogurt natural ecològic. Fruita seca. Flam casolà. Púding.
-