Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 04 octubre 12:00
Fi: Divendres, 04 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.
Segon plat: Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patates fregides. Quiche de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de marisc. Canelons de carn. Sopa de carabassa ecològica i verdures.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i verdura. Hamburgueses d’espinacs amb arròs ecològic saltat amb all i julivert. Aletes de pollastre fregides amb ensalada i patata al forn.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de llenties. Rotlles de cuixot amb ensalada russa.
Segon plat: Albergínies farcides de soia texturitzada amb tomàtiga. Conill amb ceba amb patates fregides. Salmó amb pebre verd.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Fideus de roter. Entremesos.
Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Mussola a la planxa amb minestra. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida.
Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata fregida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Fava parada. Tallarines integrals a la Norma.
Segon plat: Truita de patata amb trempó. Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-