• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 04 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.

    Segon plat: Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patates fregides. Quiche de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de marisc. Canelons de carn. Sopa de carabassa ecològica i verdures.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i verdura. Hamburgueses d’espinacs amb arròs ecològic saltat amb all i julivert. Aletes de pollastre fregides amb ensalada i patata al forn.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de llenties. Rotlles de cuixot amb ensalada russa.

    Segon plat: Albergínies farcides de soia texturitzada amb tomàtiga. Conill amb ceba amb patates fregides. Salmó amb pebre verd.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Fideus de roter. Entremesos.

    Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Mussola a la planxa amb minestra. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. 

    Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata fregida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fava parada. Tallarines integrals a la Norma.

    Segon plat: Truita de patata amb trempó. Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.