Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 03 octubre 12:00
Fi: Dijous, 03 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de mongetes blanques. Lasanya de carn.
Segon plat: Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdures. Mongetes vermelles a l’estil mexicà. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Conill amb ceba amb patata al forn. Pastís de salmó i lluç amb puré de patata. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideus xinesos amb brots de soia. Ensalada Califòrnia.
Segon plat: Tombet amb ou fregit. Cuixetes de pollastre al forn. Peix fresc a la planxa amb patata al vapor.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Escudella fresca. Ensalada verda.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i bròquil. Lluç a la basca. Pebres farcits de verdura, ou bullit i nous.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada d’arròs. Ciurons amb verdures. Canelons de carn.
Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patates bullides. Salmó al forn amb patata al forn. Tomàtigues farcides d’arròs i verdures.
Son Lledó
Primer plat: Fideus de caseta. Patates al forn amb bacó i ceba.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Filet de tilàpia a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-