• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 03 octubre 12:00
    Fi: Dijous, 03 octubre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de mongetes blanques. Lasanya de carn.

    Segon plat: Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdures. Mongetes vermelles a l’estil mexicà. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patata al forn. Pastís de salmó i lluç amb puré de patata. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideus xinesos  amb brots de soia. Ensalada Califòrnia.

    Segon plat: Tombet amb ou fregit. Cuixetes de pollastre al forn. Peix fresc a la planxa amb patata al vapor.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Escudella fresca. Ensalada verda.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i bròquil. Lluç a la basca. Pebres farcits de verdura, ou bullit i nous.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Ciurons amb verdures. Canelons de carn.

    Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patates bullides. Salmó al forn amb patata al forn. Tomàtigues farcides d’arròs i verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus de caseta. Patates al forn amb bacó i ceba. 

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Filet de tilàpia a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.