Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 02 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 02 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom rostit amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut. Ensalada verda. Crema de llegums.
Segon plat: Carn magra de porc amb pinya amb mel. Carxofes saltades amb tofu i cuscús. Truita hortolana de patata.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada amb tonyina i ou.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb puré de patates. Wok de verdures amb tallarines. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb curri amb pollastre. Colflori ofegada. Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony.
Segon plat: Aguiat de pilotes amb costella baixa. Llenguado meunière amb ensalada. Fajitas de verdures amb formatge feta.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada variada amb formatge fresc, nous i mel. Crema de carabassa. Lasanya de macarrons.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patata. Truita de patata i verdures amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Paella de bacallà. Ensalada de bròquil i aranja.
Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Maires fregides amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-