• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 02 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom rostit amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut. Ensalada verda. Crema de llegums.

    Segon plat: Carn magra de porc amb pinya amb mel. Carxofes saltades amb tofu i cuscús. Truita hortolana de patata.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada amb tonyina i ou.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb puré de patates. Wok de verdures amb tallarines. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs amb curri amb pollastre. Colflori ofegada. Ensalada amb formatge tendre i confitura de codony.

    Segon plat: Aguiat de pilotes amb costella baixa. Llenguado meunière amb ensalada. Fajitas de verdures amb formatge feta.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada variada amb formatge fresc, nous i mel. Crema de carabassa. Lasanya de macarrons.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patata. Truita de patata i verdures amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de bacallà. Ensalada de bròquil i aranja.

    Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Maires fregides amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.