• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 01 October
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Crema freda de fruita, iogurt i herba-sana.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs o de pollastre amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Curri de verdures. Espaguetis amb gambes i salmó. Ensalada de cuixot salat, nous, panses i ciurons.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Palaia a la planxa amb ensalada. Carabassons farcits de verdura amb puré de patata.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Truita de verdura amb ensalada. Llom de porc rostit. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats. Pasta amb nata i esclata-sangs. Ensalada amb endívia i pinya.

    Segon plat: Estofat d’indiot. Filet d'orada a la planxa amb arròs negre. Ous farcits vegetarians.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de pastanaga. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Estofat de sípia amb patata bullida. Pollastre al forn amb patata al forn. Verdures saltades amb cuscús i patata bullida.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb salsa de tomàtiga i tonyina. Crema de verdures.

    Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Salmó a la planxa amb patata bullida i mongetes. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.