Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 01 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 01 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Crema freda de fruita, iogurt i herba-sana.
Segon plat: Croquetes d’espinacs o de pollastre amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Curri de verdures. Espaguetis amb gambes i salmó. Ensalada de cuixot salat, nous, panses i ciurons.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Palaia a la planxa amb ensalada. Carabassons farcits de verdura amb puré de patata.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Truita de verdura amb ensalada. Llom de porc rostit. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats. Pasta amb nata i esclata-sangs. Ensalada amb endívia i pinya.
Segon plat: Estofat d’indiot. Filet d'orada a la planxa amb arròs negre. Ous farcits vegetarians.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de pastanaga. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Estofat de sípia amb patata bullida. Pollastre al forn amb patata al forn. Verdures saltades amb cuscús i patata bullida.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb salsa de tomàtiga i tonyina. Crema de verdures.
Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Salmó a la planxa amb patata bullida i mongetes.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-