Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 30 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 30 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideus d’arròs saltats amb verdura. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Truita de verdures amb ensalada. Bacallà al forn amb verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i fruita seca.
Segon plat: Bacallà amb allioli i patata panadera. Pilotes de carn casolanes amb patata fregida. Hamburguesa de quinoa i verdures amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de ciurons amb vinagreta de tomàtiga. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Lasanya de verdures. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Patates a la riojana. Ensalada amb formatge rocafort i nous.
Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Filet de lluç a la planxa amb ceba cruixent. Albergínies a la italiana.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Gaspatxo. Llenties estofades amb verdura i xoriço.
Segon plat: Albergínies farcides de carn. Palaia a la planxa amb ensalada i patata. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de quinoa. Greixera de faves.
Segon plat: Sípia a la mallorquina amb patates fregides. Croquetes de carn amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-