• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 30 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideus d’arròs saltats amb verdura. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita de verdures amb ensalada. Bacallà al forn amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i fruita seca.

    Segon plat: Bacallà amb allioli i patata panadera. Pilotes de carn casolanes amb patata fregida. Hamburguesa de quinoa i verdures amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de ciurons amb vinagreta de tomàtiga. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Lasanya de verdures. Calamar a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Patates a la riojana. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Filet de lluç a la planxa amb ceba cruixent. Albergínies a la italiana.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Gaspatxo. Llenties estofades amb verdura i xoriço.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn. Palaia a la planxa amb ensalada i patata. Mongetes verdes saltades amb seitan.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de quinoa. Greixera de faves.

    Segon plat: Sípia a la mallorquina amb patates fregides. Croquetes de carn amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.