Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 27 setembre 12:00
Fi: Divendres, 27 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de bacallà. Hummus amb remolatxa i crudités.
Segon plat: Indiot amb salta teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures amb salsa teriyaki amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades amb verdures. Ensalada verda.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Broquetes d’indiot agredolç amb pinya i patata al forn.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta. Vichyssoise.
Segon plat: Espinacs remenats. Pit d’indiot a la planxa amb patates fregides.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de xampinyons. Ensalada mixta (tonyina i ou).
Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Sardines a la planxa amb trempó. Espinacs amb crema.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís fred de formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Llom a la planxa amb ensalada. Truita d’albergínies amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Ensalada caprese.
Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Guàtleres a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-