• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 27 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de bacallà. Hummus amb remolatxa i crudités.

    Segon plat: Indiot amb salta teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures amb salsa teriyaki amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades amb verdures. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Broquetes d’indiot agredolç amb pinya i patata al forn.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta. Vichyssoise.

    Segon plat: Espinacs remenats. Pit d’indiot a la planxa amb patates fregides.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de xampinyons. Ensalada mixta (tonyina i ou).

    Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Sardines a la planxa amb trempó. Espinacs amb crema.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís fred de formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Llom a la planxa amb ensalada. Truita d’albergínies amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Ensalada caprese.

    Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Guàtleres a la planxa amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.