Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 26 setembre 12:00
Fi: Dijous, 26 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb trempó i pesto.
Segon plat: Conill amb tomàtiga i patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures. Verdures gratinades.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de macarrons. Aguiat de verdures i olives. Ous i cebes remenats.
Segon plat: Aguiat de sípia amb patates. Pilotes d’arròs i xampinyons. Pit de pollastre a la planxa amb patata fregida.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Ensalada de mongetes blanques.
Segon plat: Albergínies a la parmesana. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ensalada de llenties (vegetariana). Lasanya de carn. Sopa de quinoa (veg.).
Segon plat: Estofat de vedella. Emperador a la planxa amb ensalada. Frit de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de tonyina. Crema de porros. Macarrons integrals amb tonyina.
Segon plat: Garró al forn en la salsa amb patata fregida. Bacallà a la mallorquina. Mongetes verdes bullides amb seitan i arròs integral.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegum. Pasta amb colflori i pesto d’avellanes
Segon plat: Llom amb tombet. Filet d'anfós a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-