• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 26 setembre 12:00
    Fi: Dijous, 26 setembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb trempó i pesto.

    Segon plat: Conill amb tomàtiga i patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures. Verdures gratinades.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de macarrons. Aguiat de verdures i olives. Ous i cebes remenats.

    Segon plat: Aguiat de sípia amb patates. Pilotes d’arròs i xampinyons. Pit de pollastre a la planxa amb patata fregida.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Albergínies a la parmesana. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ensalada de llenties (vegetariana). Lasanya de carn. Sopa de quinoa (veg.).

    Segon plat: Estofat de vedella. Emperador a la planxa amb ensalada. Frit de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de tonyina. Crema de porros. Macarrons integrals amb tonyina.

    Segon plat: Garró al forn en la salsa amb patata fregida. Bacallà a la mallorquina. Mongetes verdes bullides amb seitan i arròs integral.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegum. Pasta amb colflori i pesto d’avellanes

    Segon plat: Llom amb tombet. Filet d'anfós a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.