Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 23 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 23 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada russa. Ensalada d’espinacs, formatge feta i panses.
Segon plat: Verdures amb tofu i patates al forn. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de tallarines amb verdura i pollastre. Ensalada de tonyina amb hortalisses. Crema de verdures.
Segon plat: Pilotes de verdura amb arròs saltat. Moll al forn amb patata panadera. Pollastre amb tomàtiga casolà i patates fregides.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de llenties. Quinoa amb panses i nous.
Segon plat: Canelons d’espinacs. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Crema de verdures. Ensalada de pasta integral amb marisc (salsa rosa).
Segon plat: Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla. Aladrocs fregits amb ensalada. Carabassa amb espinacs amb curri i llet de coco.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pera amb nous.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes. Crema de verdures. Ensalada de fruita.
Segon plat: Cap-roig al forn amb xampinyons, verdures i patata. Pollastre a la jardinera amb arròs blanc. Verdures saltades amb fruita seca i arròs bullit.
Son Lledó
Primer plat: Espaguetis amb marisc. Pancuit.
Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Fajitas de verdures amb formatge feta.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-