• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 23 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada russa. Ensalada d’espinacs, formatge feta i panses.

    Segon plat: Verdures amb tofu i patates al forn. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de tallarines amb verdura i pollastre. Ensalada de tonyina amb hortalisses. Crema de verdures.

    Segon plat: Pilotes de verdura amb arròs saltat. Moll al forn amb patata panadera. Pollastre amb tomàtiga casolà i patates fregides.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de llenties. Quinoa amb panses i nous.

    Segon plat: Canelons d’espinacs. Calamar a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Crema de verdures. Ensalada de pasta integral amb marisc (salsa rosa).

    Segon plat: Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla. Aladrocs fregits amb ensalada. Carabassa amb espinacs amb curri i llet de coco.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pera amb nous.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de gambes. Crema de verdures. Ensalada de fruita.

    Segon plat: Cap-roig al forn amb xampinyons, verdures i patata. Pollastre a la jardinera amb arròs blanc. Verdures saltades amb fruita seca i arròs bullit.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Espaguetis amb marisc. Pancuit.

    Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Fajitas de verdures amb formatge feta.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.