Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 20 setembre 12:00
Fi: Divendres, 20 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Ensalada de taronja i canonges. Cuinat de mongetes vermelles.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo i puré de patata. Xampinyons saltats amb fruita seca i tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Paella mixta. Pancuit. Espàrecs amb maionesa.
Segons plats: Contracuixa d’indiot a la planxa amb salsa, patata i ensalada. Verdures gratinades. Filet de gallineta al forn amb ceba i tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de poma amb ametlla.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegum. Ensalada variada.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pit de pollastre amb curri amb patata al forn. Verdures de temporada saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primers plats: Arròs amb curri i pollastre. Ensalada verda.
Segons plats: Frit de verdures. Púding de peix amb pebres del piquillo.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-