• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 20 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Ensalada de taronja i canonges. Cuinat de mongetes vermelles.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo i puré de patata. Xampinyons saltats amb fruita seca i tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Paella mixta. Pancuit. Espàrecs amb maionesa.

    Segons plats: Contracuixa d’indiot a la planxa amb salsa, patata i ensalada. Verdures gratinades. Filet de gallineta al forn amb ceba i tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de poma amb ametlla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegum. Ensalada variada.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pit de pollastre amb curri amb patata al forn. Verdures de temporada saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primers plats: Arròs amb curri i pollastre. Ensalada verda.

    Segons plats: Frit de verdures. Púding de peix amb pebres del piquillo.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.