Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 19 setembre 12:00
Fi: Dijous, 19 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de tonyina. Estofat de costella. Ensalada russa casolana vegana.
Segon plat: Pastís de verdures amb puré de patata. Pica-pica de calamar amb patata bullida. Pollastre amb pinya amb mel i patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Pasta amb pesto. Fava parada. Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segons plats: Albergínies farcides de carn amb patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Púding de verdures i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de mousse de maduixa.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de patata. Crema de carabassa. Ensalada de formatge fresc, tomàtiga i fruita seca.
Segon plat: Truita de patata amb ensalada. Estofat de carn magra de porc. Pica-pica de sípia amb arròs.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primers plats: Cuinat de soja verda. Tomàtigues farcides de cuscús.
Segons plats: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Verat a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-