• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 18 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de verdures. Wok de tallarines i pollastre. Salmorejo.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn. Salmó a la planxa amb patata i verdura bullida. Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga i cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mussaca. Crema de pastanaga. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Ous al plat amb espàrecs verds. Llengua amb tàperes. Lluç a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada vegetariana. Salmorejo. Aguiat de costella.

    Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada. Tall rodó d’indiot al forn amb arròs integral bullit. Minestra de verdura amb puré de patata i cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Carpaccio de carabassó.

    Segon plat: Mussola amb bacó i ceba. Carn de porc amb salsa i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.