Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 18 setembre 12:00
Fi: Dimecres, 18 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de verdures. Wok de tallarines i pollastre. Salmorejo.
Segon plat: Albergínies farcides de carn. Salmó a la planxa amb patata i verdura bullida. Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga i cuscús.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mussaca. Crema de pastanaga. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Ous al plat amb espàrecs verds. Llengua amb tàperes. Lluç a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada vegetariana. Salmorejo. Aguiat de costella.
Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada. Tall rodó d’indiot al forn amb arròs integral bullit. Minestra de verdura amb puré de patata i cuscús.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Carpaccio de carabassó.
Segon plat: Mussola amb bacó i ceba. Carn de porc amb salsa i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-