• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 17 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Bledes gratinades amb tofu. Mongetes amb costella.

    Segon plat: Garró amb la salsa amb patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata bullida. Truita de patata amb tallades de tomàtiga amb orenga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Sopa juliana. Ensalada de mongetes blanques i vermelles.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb puré de patata. Llenguado a la planxa amb minestra. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis amb salsa bolonyesa. Ensalada verda. Llenties amb verdures i xoriço.

    Segon plat: Tombet amb ou o sense. Llom amb salsa de tomàtiga casolana amb patata al forn. Croquetes de bacallà amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de pasta amb trempó i tonyina. Crema de carabassó.

    Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli. Fetge de vedella a la planxa amb ceba i arròs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.