• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 13 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Dilluns

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada mixta de pollastre. Crema de llegum i verdura. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Llom en salsa de tomàtiga casolana amb patata al forn. Verdura de temporada saltada.

    Postres:Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Paella mixta. Salmorejo. Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segons plats: Escalopa amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb patata bullida i all i oli. Gratén de carabassó i tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plats: Paella mixta. Crema de llegum. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Truita de patata amb tallades de tomàtiga. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primers plats: Ensalada de mongetes blanques. Trinxat de carabassó.

    Segons plats: Albergínies farcides de carn. Filet de perca a la planxa amb patata bullida i verdura.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Més informació