Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 12 setembre 12:00
Fi: Dijous, 12 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Dilluns
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Trempó de ciurons. Arròs a la cubana. Ensalada de formatge tendre, tomàtiga i fruita seca.
Segon plat: Salmó cuit al forn amb verdura i patata panadera. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates fregides casolanes. Minestra de verdura amb puré de patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Mateu Orfila i Rotger
Primers plats: Ciurons cuinats amb espinacs. Ensalada de llom amb sobrassada i mel. Ensalada russa.
Segons plats: Pastís de carn amb patata bullida. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Pebres farcits amb formatge cabra i nous.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa de carbonara. Aguiat de calamar. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Aletes de pollastre amb llimona amb ensalada. Bacallà a la gallega. Colflori gratinada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primers plats: Fideus secs amb carn. Ensalada reial.
Segons plats: Tombet amb ou. Conill a la planxa amb puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-