• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 12 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Dilluns

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de ciurons. Arròs a la cubana. Ensalada de formatge tendre, tomàtiga i fruita seca.

    Segon plat: Salmó cuit al forn amb verdura i patata panadera. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates fregides casolanes. Minestra de verdura amb puré de patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primers plats: Ciurons cuinats amb espinacs. Ensalada de llom amb sobrassada i mel. Ensalada russa.

    Segons plats: Pastís de carn amb patata bullida. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Pebres farcits amb formatge cabra i nous.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa de carbonara. Aguiat de calamar. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Aletes de pollastre amb llimona amb ensalada. Bacallà a la gallega. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primers plats: Fideus secs amb carn. Ensalada reial.

    Segons plats: Tombet amb ou. Conill a la planxa amb puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.


    Més informació