• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 11 September
  • Al campus universitari, Palma
  • Dilluns

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Estofat de pollastre. Llenties saltades amb xampinyons. Ensalada amb fruita seca.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb ensalada i arròs integral. Rodó de cuixa d’indiot rostit amb puré de patata. Colflori i bròquil saltat amb tofu i cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideuada de verdura. Crema de meló amb pernil. Ensalada de pinya i gambes amb salsa de iogurt.

    Segon plat: Rajada amb pebres. Guatlles a la planxa amb patates i ensalada. Saltat de pèsols, porros i panses.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Gaspatxo. Llenties amb carn i verdura. Arròs amb tomàtiga, tonyina i gambes.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Costella al forn amb patates fregides. Llissa amb pebres.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdura. Salmorejo cordovès.

    Segon plat: Llenguado a la planxa amb ensalada. Estofat de vedella.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.


    Més informació