Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 09 setembre 12:00
Fi: Dilluns, 09 setembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Dilluns
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb bolonyesa de verdura. Ensalada de pollastre. Canelons de carn.
Segon plat: Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo i patata al forn. Mongetes verdes bullides amb seitan i arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb salsa de quatre formatges. Ensalada de cuscús amb salsitxes de pollastre. Crema de porros.
Segon plat: Pollastre rostit amb puré de patata. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada. Cassola de verdura cuita.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Potatge de ciurons amb xoriço i verdura. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Salmó cuit al forn amb verdura. Llom amb salsa de pebre bo i arròs. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb pesto. Ous remenats amb xampinyons.
Segon plat: Secret de porc amb pebres de Padrón i patates fregides. Croquetes de peix amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-