• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 26 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa Cèsar.

    Segon plat: Hamburgueses alemanyes amb formatge de cabra i pebre caramel·litzat. Minestra de verdures amb ou dur.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada variada. Crema de porro.

    Segon plat: Tabule. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ous farcits vegetarians.

    Segon plat: Mussola a la planxa amb moniato i patata. Aletes de pollastre al forn amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de la padrina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada murciana. Arròs a la cubana amb ou a la planxa.

    Segon plat: Hamburguesa de verdura amb ensalada i patata. Costelles amb ou a la planxa i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de carabassó. Canelons d’estiu.

    Segon plat: Llom a la planxa amb samfaina. Verdura bullida amb ou.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.