Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 26 juliol 12:00
Fi: Divendres, 26 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa Cèsar.
Segon plat: Hamburgueses alemanyes amb formatge de cabra i pebre caramel·litzat. Minestra de verdures amb ou dur.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada variada. Crema de porro.
Segon plat: Tabule. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Mussola a la planxa amb moniato i patata. Aletes de pollastre al forn amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de la padrina.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada murciana. Arròs a la cubana amb ou a la planxa.
Segon plat: Hamburguesa de verdura amb ensalada i patata. Costelles amb ou a la planxa i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Crema de carabassó. Canelons d’estiu.
Segon plat: Llom a la planxa amb samfaina. Verdura bullida amb ou.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-