• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 25 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.

    Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Gaspatxo. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Truita de patata amb tallades de tomàtiga. Aletes de pollastre fregides amb patata i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Crema freda de tomàtiga i pebres del piquillo.

    Segon plat: Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.). Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruites.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de pasta. Gaspatxo.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Carxofes saltades amb cuixot salat o sense i amb porro.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de ciurons amb pollastre. Ous gratinats al forn amb espinacs.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Calamar a l’andalusa amb ensalada i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.