Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 24 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 24 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Trempó de mongetes blanques amb ou o sense i amb tonyina. Macarrons a la bolonyesa.
Segon plat: Calamars amb ceba i arròs bullit. Hamburguesa de verdura amb ensalada i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la milanesa (amb indiot). Ensalada de mongetes blanques i vermelles.
Segon plat: Pastís de carn amb patata bullida. Rap amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Trempó de mongetes blanques. Crema de verdures.
Segon plat: Mongetes verdes saltades amb cuixot salat. Croquetes de pollastre amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Emperador a la planxa amb verdura bullida. Lasanya de carn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-