• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 24 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.        

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de mongetes blanques amb ou o sense i amb tonyina. Macarrons a la bolonyesa.

    Segon plat: Calamars amb ceba i arròs bullit. Hamburguesa de verdura amb ensalada i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la milanesa (amb indiot). Ensalada de mongetes blanques i vermelles.

    Segon plat: Pastís de carn amb patata bullida. Rap amb verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Trempó de mongetes blanques. Crema de verdures.

    Segon plat: Mongetes verdes saltades amb cuixot salat. Croquetes de pollastre amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Emperador a la planxa amb verdura bullida. Lasanya de carn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.