• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 23 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Salmorejo.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Llom a la planxa amb tallades de tomàtiga i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb nata i esclata-sangs (veg.). Ensalada de marisc.

    Segon plat: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Vedella amb ceba i arròs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de poma amb ametlla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Colflori gratinada. Salmó al forn amb pebres i patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb esclata-sangs. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb patata bullida i pèsols. Ronyons amb xerès amb patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.